Logo VermiServe

Last van bedwantsen
in uw huis of bedrijf?

Heeft u last van bedwants? Dan bent u bij VermiServe aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de wering en bestrijding van bedwants in heel België, zowel zakelijk
als particulier.

✔ Eerlijk
& transparant

✔ Ervaren bestrijders

✔ Persoonlijke aanpak

✔ Snel
ter plaatse

Bedwantsen vinden

De bedwants is een klein insect en wordt 5 tot 6 mm lang. De kleur is roodbruin tot bruin en amper zichtbaar met het blote oog; net vervelde exemplaren zijn lichter, maar kleuren bij. De bedwant leeft van bloed van onder andere de mens en dankt de naam aan de plek in huis waar zich doorgaans de meeste bedwantsen bevinden, namelijk in en rond het bed. Vooral in naden en knoppen. Daarnaast zijn ze ook terug te vinden in spleten, kieren, stopcontacten, en warmere plaatsen in de ruimte.

Ze laten enkel rode, jeukende vlekjes achter. Daarnaast verschuilen ze zich het liefst in donkere hoekjes of kiertjes en kun je ze amper zien. Ze kunnen niet vliegen of springen, enkel lopen. Dus verspreiding door het springen op het lichaam is niet mogelijk. De mobiliteit is vrij klein. Ze kunnen zich tot een 30 meter per dag verplaatsen. Het zijn carnivoren en kunnen een jaar overleven zonder eten.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn niet alleen herkenbaar aan hun beten, maar

en amper zichtbaar met het blote oog; net vervelde exemplaren zijn lichter, maar kleuren bij. De bedwant leeft van bloed van onder andere de mens en dankt de naam aan de plek in huis waar zich doorgaans de meeste bedwantsen bevinden, namelijk in en rond het bed. Vooral in naden en knoppen. Daarnaast zijn ze ook terug te vinden in spleten, kieren, stopcontacten, en warmere plaatsen in de ruimte.

Ze laten enkel rode, jeukende vlekjes achter. Daarnaast verschuilen ze zich het liefst in donkere hoekjes of kiertjes en kun je ze amper zien. Ze kunnen niet vliegen of springen, enkel lopen. Dus verspreiding door het springen op het lichaam is niet mogelijk. De mobiliteit is vrij klein. Ze kunnen zich tot een 30 meter per dag verplaatsen. Het zijn carnivoren en kunnen een jaar overleven zonder eten.

VermiServe, ongediertebestrijding, bedwants
ongediertebestrijding, VermiServe, bedwants, bedwant, bedwants bestrijden, bedwantsen bestrijden
ongediertebestrijding, VermiServe, bedwants, bedwant, bedwants bestrijden, bedwantsen bestrijden
ongediertebestrijding, VermiServe, bedwants, bedwant, bedwants bestrijden, bedwantsen bestrijden

Over VermiServe

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de sector, besloten Melissa en Jonas om hun krachten te bundelen en hun eigen ongediertebestrijdingsbedrijf op te richten: Vermiserve.
VermiServe is een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf dat zich richt op het effectief, snel en
duurzaam oplossen van plaagdieren, zowel preventief als curatief.

Wat onze klanten zeggen over

VermiServe

Bedwants Bestrijden

Contact

Contact met onze specialist in bedwantsenbestrijding die u helpt met uw vragen.

Controlebezoek

Controlebezoek waarbij wordt nagegaan of het weldegelijk om bedwantsen gaat en indien ja, hoe groot de infestatie is en in welke ruimtes.

Bestrijdingsplan

Opmaken van een bestrijdingsplan op maat en advies over de bijkomende preventieve stappen die gezet kunnen worden.

Behandeling

Minimaal 2 kort op elkaar volgende behandelingen met unieke 3-staps methode die zorgt voor een optimaal resultaat!

Last van bedwants?
Contacteer ons Vrijblijvend!

    Ik ga akkoord dat Vermiserve mijn gegevens verwerkt conform het Privacybeleid.