Veelgestelde vragen

Onze antwoorden
op al jouw vragen!

Of je nu wilt weten hoe je muizen uit je huis kunt houden, hoe je een wespensteek kunt behandelen of wat je moet doen als je een bedwantsenplaag hebt, wij hebben de antwoorden voor jou. Onze deskundige tips en adviezen helpen je om ongedierte te voorkomen en te bestrijden op een veilige en effectieve manier.

Wat is de meest effectieve methode om muizen te bestrijden?

Afsluiten van gaten en kieren, muizenvallen, muizengif en hulp van een professionale ongediertebestrijder. Vermiserve helpt je bij het bestrijden van muizenplagen.

Wat moet ik doen als ik een wespennest in mijn tuin heb?

Als je een wespennest in je tuin hebt, is het belangrijk om voorzichtig te zijn en het nest niet te storen, omdat wespen agressief kunnen reageren als ze zich bedreigd voelen.

Hoe kan ik mijn huis beschermen tegen bedwantsen?

Gebruik beschermende hoezen voor matrassen en kussens om te voorkomen dat bedwantsen zich in deze items nestelen en was kledij en beddengoed op hoge temperatuur.

Wat zijn de tekenen van een kakkerlakkenplaag?

Kakkerlakken produceren eierschalen en uitwerpselen die lijken op koffiedik of peperachtige korrels. Ook scheiden ze een onaangename geur af.

Hoe voorkom ik dat mollen mijn gazon beschadigen?

Met ultrasone mol afschrikmiddelen: Deze apparaten produceren hoge frequentie geluiden die mollen verjagen. Plaats ze in de buurt van het gazon en zorg ervoor dat ze waterdicht zijn.

Wat moet ik doen als ik tekenen van houtwormen in mijn huis zie?

Zoek naar kleine gaatjes in het hout, zaagsel of boormeel op de vloer of rond het hout en knagende geluiden. Dit zijn tekenen dat er houtwormen aanwezig kunnen zijn.

Last van ongedierte?
Neem vandaag contact op!

    Ik ga akkoord dat Vermiserve mijn gegevens verwerkt conform het Privacybeleid.