Voordelen Ongediertebestrijding En -Preventie Met VermiServe In Horeca
In de horeca is het belangrijk om te voldoen aan de wettelijke voorschriften en normen voor voedselveiligheid. Een belangrijk onderdeel daarvan is het voorkomen en bestrijden van ongedierte, en voldoen aan de HACCPnormen. Ongedierte kan niet alleen ziekten verspreiden, maar ook schade aanrichten aan de infrastructuur en apparatuur. Wij bieden jullie volgende voordelen aan voor uw horecazaak:
✔ Ongediertebestrijdingsplan op maat voor jouw horecazaak
✔ Inspecties en adviezen om ongedierte buiten de deur te houden
✔ Duurzame ongediertepreventie en –bestrijding op basis van de uitgangspunten van Integrated Pest Management (IPM).
✔ Daarnaast profiteer je extra als VermiServe-klant van een veelvoud aan voordelen
Als eigenaar of beheerder van een horecazaak is het belangrijk om te voldoen aan de minimumvereisten op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Dit omvat onder andere het bijhouden van een hygiënedossier, het naleven van de HACCP-normen en het zorgen voor een goede ongediertebestrijding.
Bij VermiServe stellen we professionele ongediertepreventieplannen op die voldoen aan alle normen en we bepalen de beste behandelingswijze. We zijn flexibel en kunnen het ongediertepreventieplan en de behandeling bijsturen indien nodig. Onze klanten kunnen op ons rekenen voor ondersteuning voor, tijdens en na audits met betrekking tot ongediertepreventie.
Wat kan VermiServe voor je betekenen?
Ons horecapakket bestaat uit regelmatige controles om knaagdieren, kruipende en vliegende insecten te monitoren, detecteren en te bestrijden met behulp van duurzame en hoogtechnologische oplossingen. Wij nemen een proactieve rol in en staan onze klanten steeds bij met advies en raad over het voorkomen van ongedierte. Alle bedrijfspakketten zijn op maat van uw behoeften.
Neem contact met ons op voor een eenmalige opdracht, een vast preventief contract of voor professioneel advies en tips om ongedierte te voorkomen of te beheersen.
Is ongediertepreventie verplicht voor mijn horecazaak?
Elke ondernemer in de horecasector heeft de verplichting volgens de hygiënecode voor de horeca om aantoonbaar preventieve maatregelen te nemen tegen ongedierte. Hierbij stelt men een plan op voor ongediertebestrijding. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) houdt toezicht op de naleving van deze maatregelen in het kader van voedselveiligheid.
Mag ik gif gebruiken bij de bestrijding ongedierte?
Nee, het gebruik van gif is niet toegestaan bij ongediertebestrijding, en er gelden strikte regels die per diersoort verschillen. Uitsluitend in noodsituaties, met betrekking tot dierenwelzijn, is het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen toegestaan.Ongediertebestrijders dienen een vakbekwaamheidsbewijs te bezitten wanneer ze gif willen gebruiken. Wil je er zeker van zijn dat je aan alle regelgeving voldoet en snel en effectief resultaat behalen? Laat dan de bestrijding over aan een professionele partij zoals VermiServe
Welke kwaliteitsnormen zijn er rondom ongediertebestrijding?
Als horecaonderneming dien je aan te tonen dat je een effectief beleid voor ongediertepreventie hanteert. Professionele ongediertebestrijders moeten beschikken over een vakbekwaamheidsbewijs wanneer ze werken met (giftige) bestrijdingsmiddelen. Bovendien dient ongediertebeheersing te geschieden volgens het IPM-principe, waarbij de focus ligt op monitoring en preventie.
Wat is IPM en waarom moet je daaraan voldoen?
IPM staat voor Geïntegreerde Plaagbeheersing. Professionele ongediertebestrijders dienen conform deze methode te handelen, met een specifieke focus op het monitoren en voorkomen van ongedierte. Hierbij dient de impact van de ongediertebestrijding op de omgeving tot een minimum beperkt te blijven. De overheid streeft ernaar het gebruik van gif bij ongediertebestrijding in de komende jaren verder te verminderen.
Voordelen Ongediertebestrijding En -Preventie Met VermiServe In Horeca
In de horeca is het belangrijk om te voldoen aan de wettelijke voorschriften en normen voor voedselveiligheid. Een belangrijk onderdeel daarvan is het voorkomen en bestrijden van ongedierte, en voldoen aan de HACCP normen. Ongedierte kan niet alleen ziekten verspreiden, maar ook schade aanrichten aan de infrastructuur en apparatuur. Wij bieden jullie volgende voordelen aan voor uw horecazaak:
✔ Ongediertebestrijdingsplan op maat voor jouw horecazaak
✔ Inspecties en adviezen om ongedierte buiten de deur te houden
✔ Duurzame ongediertepreventie en –bestrijding op basis van de uitgangspunten van Integrated Pest Management (IPM).
✔ Daarnaast profiteer je extra als VermiServe-klant van een veelvoud aan voordelen
FAVV-minimumvereisten voor de horeca
Als eigenaar of beheerder van een horecazaak is het belangrijk om te voldoen aan de minimumvereisten op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Dit omvat onder andere het bijhouden van een hygiënedossier, het naleven van de HACCP-normen en het zorgen voor een goede ongediertebestrijding.
Bij VermiServe stellen we professionele ongediertepreventieplannen op die voldoen aan alle normen en we bepalen de beste behandelingswijze. We zijn flexibel en kunnen het ongediertepreventieplan en de behandeling bijsturen indien nodig. Onze klanten kunnen op ons rekenen voor ondersteuning voor, tijdens en na audits met betrekking tot ongediertepreventie.
Wat kan VermiServe voor je betekenen?
Ons horecapakket bestaat uit regelmatige controles om knaagdieren, kruipende en vliegende insecten te monitoren, detecteren en te bestrijden met behulp van duurzame en hoogtechnologische oplossingen. Wij nemen een proactieve rol in en staan onze klanten steeds bij met advies en raad over het voorkomen van ongedierte. Alle bedrijfspakketten zijn op maat van uw behoeften.
Neem contact met ons op voor een eenmalige opdracht, een vast preventief contract of voor professioneel advies en tips om ongedierte te voorkomen of te beheersen.
Is ongediertepreventie verplicht voor mijn horecazaak?
Mag ik gif gebruiken bij de bestrijding ongedierte?
Welke kwaliteitsnormen zijn er rondom ongediertebestrijding?
Wat is IPM en waarom moet je daaraan voldoen?